Επίσημο ντεμπούτο στο χιόνι για τη νέα περιορισμένη έκδοση Maserati Levante Vulcano (photos & vid)

Η χειμερινή εμπειρία Maserati ξεκίνησε με εντυπωσιακό στυλ με το "Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου" στο St. Moritz, του οποίου η Maserati είναι χορηγός και επίσημο αυτοκίνητο. Οι χειμερινές δραστηριότητες του εμπορικού σήματος Trident περιλαμβάνουν εκδηλώσεις, δοκιμαστικές εκδρομές στα πιο λαμπερά χειμωνιάτικα θέρετρα: St. Moritz, Kitzbühel, Ortisei και Selva στους Δολομίτες, Baqueira και Ανδόρα στα Πυρηναία.

Χάρη στη χειμερινή εμπειρία Maserati, που πραγματοποιείται σε πέντε χώρες, οι πελάτες και οι funs θα μπορούν να απολαύσουν τις εκπληκτικές δυναμικές ιδιότητες της ανανεωμένης σειράς MY19, την πιο ολοκληρωμένη και εξελιγμένη ποτέ, με το νέο μοχλό ταχυτήτων, τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, συμπεριλαμβανομένου του IVC (Ολοκληρωμένο Έλεγχο Οχήματος), προσφέρονται πλέον ως στάνταρ σε όλη την έκταση.

Οι επισκέπτες της Maserati και οι επισκέπτες του St. Moritz αντιμετώπισαν θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν στην κατεψυγμένη λίμνη, αλλά ανταμείφθηκαν με ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση, το οποίο περιελάμβανε μια εμπειρία οδήγησης με χιόνι και αγώνες πόλο. Το παλάτι της ομάδας Badrutt κτύπησε την ομάδα Maserati σε ένα συναρπαστικό τελικό με βαθμολογία 7 με 3, κερδίζοντας έτσι το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου St. Moritz. Μεταξύ των επισκεπτών υπήρχαν αρκετές VIP προσωπικότητες όπως ο βρετανός πόλο αστέρας Malcolm Borwick και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του slalom Giorgio Rocca.

Η παρουσία της Maserati στο χωριό Polo ήταν ένα από τα κορυφαία σημεία του αθλητικού Σαββατοκύριακου χάρη στην παρουσίαση της νέας περιορισμένης έκδοσης Maserati Levante Vulcano, που παράγεται σε μόλις 150 μονάδες για τις ευρωπαϊκές και ασιατικές αγορές.

Η πλήρης σειρά μοντέλων Maserati MY19 ήταν επίσης διαθέσιμη για να δοκιμάσει την οδήγηση σε απαιτητικές ορεινές διαδρομές, σε απόλυτη ασφάλεια χάρη στην εμπειρία των επαγγελματιών οδηγών από τη Maserati Master Driving Academy καθώς και στην παγωμένη λίμνη Samedan, για πελάτες που παρακολουθούν την εμπειρία Maserati Snow & Ice.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του St. Moritz θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την παρουσία της Maserati χάρη στο ναυαρχιογράφο της Trident Marque που βρίσκεται στο κεντρικό Via Maestra και είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Οι επισκέπτες του εκθεσιακού χώρου μπορούν να βυθιστούν στον κόσμο της Maserati και να γνωρίσουν τα προϊόντα της και να βιώσουν από πρώτο χέρι την τέχνη της ιταλικής μάρκας πολυτελών αυτοκινήτων.

  • 30/01/2019 09:55:20
  • 2283
  • Καινούργια Αυτοκίνητα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE