Η CITROËN RACING γιορτάζει την 100η νίκη της στο WRC (photos & vid)

Στh Citroën, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι μια ιστορία επιτυχίας, όπως φαίνεται από την 100η νίκη της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Η Citroën Racing θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στους εορτασμούς της εκατονταετηρίδας της Citroën φέτος.

Οι θεατές και οι τηλεθεατές πήραν μια πρώτη ματιά για το νέο χρώμα του αμαξώματος της Citroën C3 WRC στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο στο πρώτο σκέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι Ράλι 2019 (WRC). Για την εκατονταετηρίδα της Citroën, το C3 WRC είναι διακοσμημένο με σιρίτια στα πλάγια και στέγη που φέρει το αρχικό λογότυπο του Brand. Στο πίσω μέρος, η εικόνα "1919", μια συμβολική υπενθύμιση της ίδρυσης της Citroën, επιβεβαιώνει τη μακρόχρονη δέσμευση της Μάρκας για τεχνολογικές επιδόσεις.

Στα 100 χρόνια της ζωής της, το πρωτάθλημα C3 WRC "Little Big Racing", από φέτος θα ονομάζεται " Little Big Racing - 100 Years of Fans". Στα κοινωνικά δίκτυα του Brand, η σειρά των σύντομων βίντεο κατακλύζει τους χρήστες του Διαδικτύου στην ατμόσφαιρα και το τοπίο των πιο αναγνωρισμένων ειδικών κάθε σκέλους του WRC του 2019 με τη βοήθεια ενός μικροσκοπικού C3 WRC. Σε ένα νεύμα για τα 100α γενέθλια του Brand, κάθε επεισόδιο παρουσιάζει ένα εικονικό Citroën.

Ο αριθμός 100 που έχει ιδιαίτερη σημασία για το μάρκο φέτος, η νίκη του 100ου WRC της Citroën, που κέρδισε ο Sébastien Ogier και ο Julien Ingrassia μετά από μια μάχη έντασης στο Ράλλυ του Μόντε Κάρλο, ταιριάζει ιδιαίτερα με την εκατονταετηρίδα, 2019 Η έκθεση Rétromobile θα αποτελέσει αναμφισβήτητα σημαντικό γεγονός.

Σε ένα εξαιρετικό περίπτερο με 30 θρυλικά μοντέλα από τα 100 χρόνια της μάρκας , ο μηχανοκίνητος αθλητισμός θα είναι στο προσκήνιο με δέκα αγωνιστικά οχήματα:

Το Scarabée d'Or, το Petite Rosalie, το DS 21 από το Ράλλυ του Μαρόκου του 1969, το SM από το Ράλι του Μαρόκου του 1971, το 2ο Raid Afrique, το ZX Rallye Raid, το Xsara Kit Car, το C4 WRC, το C-Elysée WTCC και το C3 WRC.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι επισκέπτες του Brand θα μπορέσουν να δουν φωτογραφίες πολλών από αυτά τα μοντέλα στην περιοχή φιλοξενίας της Citroën Racing σε κάθε σκέλος της σεζόν του WRC του 2019. Η συλλογή φωτογραφιών περιλαμβάνει 35 μεγάλες εικονογραφήσεις που γιορτάζουν την ιστορία του αθλήματος και τις επιδόσεις της Citroën στην αυτοκινητοβιομηχανία, από τη διέλευση της Σαχάρας σε ένα όχημα το 1922/1923 στο ράλι ZX Paris-Beijing το 1992 και στο Ράλι του Μεξικού το 2018.

  • 06/02/2019 09:18:05
  • 2442
  • Αγωνιστικά
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE