Προορισμένο για να κερδίσει: Το Up!, Polo και το Golf είναι οι νικητές των Βραβείων Reader's Choice "Best Cars 2019" (photos)

Το εμπορικό περιοδικό auto motor und sport επέλεξε τους νικητές των Βραβείων Αναγνωστών "Best Cars 2019" στη Στουτγάρδη σήμερα. Τρία μοντέλα της μάρκας Volkswagen, τα up !, Polo και Golf, ήταν μεταξύ των νικητών. Το βραβείο, ένα από τα κορυφαία βραβεία αυτοκινήτου του έτους, παραλήφθηκε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen, Ralf Brandstätter (Διευθύνων Σύμβουλος), τον κ. Frank Welsch (Ανάπτυξη) και τον Jürgen Stackmann (Sales, Marketing and After Sales).

Το Volkswagen up! κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία "Mini Cars". Με το ηλεκτρικό e-up!, το φυσικό αέριο που τροφοδοτείται eco-up! και το εξαιρετικά σπορ up! GTI, το μοντέλο εντυπωσιάζει με την εξαιρετικά διαφοροποιημένη σύνθεση του. Το up! είναι επίσης ένα από τα πιο επιτυχημένα συμπαγή αυτοκίνητα στην Ευρώπη με αγοραστικό κοινό σε νέους και ηλικιωμένους.

Το Polo κέρδισε και πάλι τη κατηγορία "Compact Cars", κάνοντας αυτό το 22ο βραβείο για το δημοφιλές μοντέλο στην 43χρονη ιστορία των βραβείων "Best Cars". Η τελευταία έκτη γενιά Polo έκανε το ντεμπούτο της το φθινόπωρο του 2017 με πολλά καινοτόμα συστήματα υποστήριξης και ασφάλειας που γενικά εντοπίζονται μόνο σε ανώτερες κατηγορίες οχημάτων. Συνεχίζει την ιστορία επιτυχίας του μοντέλου που έχει πουλήσει πάνω από 16 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως μέχρι σήμερα.

Ένα άλλο μοντέλο που αγαπάει τα βραβεία Reader's Choice Awards είναι το Golf που κέρδισε το πολυπόθητο βραβείο στην "Compact Class" για 25η φορά από την έναρξη των Βραβείων Reader's Choice το 1977. Σε όλο τον κόσμο, η Volkswagen έχει πουλήσει περισσότερα από 35 εκατομμύρια Golf σε 45 χρόνια. Αυτό καθιστά το μπεστ σέλερ της Volkswagen ένα από τα πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα στην ιστορία του αυτοκινήτου.

Επιπλέον, το Multivan από τα Volkswagen Commercial Vehicles κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία "Van": το λεωφορείο VW από το Αννόβερο έχει κερδίσει τον ανταγωνισμό 19 φορές. Από το 2004, 16 φορές διαδοχικά, καθιστώντας το πραγματικό σπάσιμο ρεκόρ.

Τα διεθνή βραβεία Reader's Choice για τα αυτοκίνητα και τα αθλήματα διεξήχθησαν για 43η φορά φέτος. Ερευνήθηκαν οι απόψεις των αναγνωστών από 15 ευρωπαϊκά και 3 μη ευρωπαϊκά περιοδικά του ομίλου αυτοκινήτων και αθλημάτων.

  • 01/02/2019 09:13:28
  • 2097
  • Ανακοινώσεις
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE